Τόσο η αρχιτεκτονική όσο και η εσωτερική διακόσμηση του Pere Ubu αποτελούν δημιούργημα του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου Έλληνα αρχιτέκτονα Κυρίου Βαγγέλη Μπόνιου.

Βασική ιδέα της διαμόρφωσης του all day restaurant Ubu ήταν η απόδοση ενός concept open space, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του Ubu ( U Be You , την Ελευθερία του να είσαι ο Εαυτός σου) στο οποίο η κεντρικά τοποθετημένη ανοιχτή κουζίνα αποτελεί για τον επισκέπτη μια ζωντανή εμπειρία όπου υµνεί την bio/healthy διατροφή.

Η κεντρική στοίχιση των δύο ευμεγεθών φωτιστικών στην είσοδο, η τοποθέτηση του επιμήκους μοναστηριακού τραπεζιού στο κέντρο του χώρου, οι τακτά επαναλαμβανόμενες φωτιστικές δέσμες, των φωτιστικών στους δύο παράπλευρους τοίχους, αποτελούν εκείνα τα επιμέρους στοιχεία τα οποία ορίζουν με σαφήνεια τους άξονες, που οδηγούν προοπτικά τη ματιάς στις ζωντανές εστίες της Open Kitchen.

Μια σαφής χειρονομία συμμετρίας χαρακτηρίζει τόσο το χώρο όσο και όλες τις συνθετικές επιλογές. Όλα μοιάζουν να οδηγούν στους δύο συμμετρικά τοποθετημένους ξυλόφουρνους οι οποίοι με την επένδυση τους απο μάρμαρο “carrara” αποτελούν το σημείο εστίασης της προοπτικής , τραβώντας με τη φλόγα τους τα βλέμματα και καθιστώντας ακόμα πιο σαφή τη κεντρική ιδέα.

Tο Ubu μιλά τη γλώσσα των ανθρώπων που νοιάζονται για την ποιότητα και τη προέλευση του περιεχομένου του πιάτου τους, ένα σύγχρονο βιολογικό εστιατόριο.

“Λειτουργικοί” φρέσκοι χυμοί, και φρεσκοψημένα βιολογικά ψωμιά με φυσικό προζύμι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο χώρος είναι pet friendly, ενώ όλο το χρόνο σας περιµένουν πολλές εκπλήξεις, θεματικά parties και events.

Aenean suscipit vehicula purus quis iaculis. Aliquam nec leo nisi. Nam urna arcu, maximus eget ex nec, consequat pellentesque enim. Aliquam tempor fringilla odio, vel ullamcorper turpis varius eu.

 • quote

  Χαλαρό all day bar resto στο κέντρο της γλυφάδας.. Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το burger! Επίσης ψαγμένη λίστα κρασιών και με οικονομικές ετικέτες.Θα έλεγα ότι η μουσική ήταν αρκετά rock αλλά υποστηρίζεται από το alternative ύφος του μαγαζιού.

  Επισκέφθηκε τον Δεκέμβριο του 2015

 • quote

  Αν εισαι τύπος τύπος που σου αρεσει η καλη μουσική , αν εισαι τύπος που αγαπάς τα κοκτέιλ εισαι στο κατάλληλο μαγαζί. Ήπιαμε εξαιρετικά κοκτέιλ , φάγαμε γευστικότατα mini burger και φτερούγες με πατάτες τηγανητές και σώς ροκφόρ (μαγική) και απολαύσαμε μια όμορφη βραδιά.

  Κατερίνα, Αθήνα

 • quote

  Καταπληκτικό all day cafe-bar-restaurant!! Ωραίος προσεγμένος χώρος...πολυ ωραίες μουσικές και εξαιρετικό φαγητο!!! Πρωτες υλες εξαιρερικης ποιοτητας!! Φοβερο ψησιμο στα κρεατικα και τελεια burgers!!!! Αρκετά ωραία και τα γλυκά!!!! Μπραβο!!!!

  Επισκέφθηκε τον Ιανουάριο του 2016

Boxed
Wide

Main Background

Color Scheme
Reset